Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een

Salarisadministrateur (fulltime)

Wie ben jij?

Salarisberekeningen maken, loonaangiftes verzorgen en arbeidsovereenkomsten voorbereiden: jij draait er je hand niet voor om. Samen met jouw collega’s ga je aan de slag met salarisadministraties voor een grote diversiteit aan klanten. Je bent een ster in het vastleggen van de acties die je onderneemt in de daarvoor bestemde systemen. Zo lever je een bijdrage aan het borgen van processen en procedures. Door actief bezig te zijn met de gegevens van de klant en samen te werken met je collega’s ben je bovendien in staat om adviesmogelijkheden te signaleren. Zo realiseren we met elkaar een optimale dienstverlening voor onze klant. 


Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

  • Je beschikt over mbo+ of hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je je PDL gehaald of heb je de bereidheid om je op dit front verder te bekwamen;
  • Je staat open voor verschillende ontwikkeltrajecten op het gebied van Loon- en Salarisadministratie;
  • Je hebt enige ervaring opgedaan in de salarisverwerking bij voorkeur bij een accountants- of administratiekantoor;
  • Je kunt gemakkelijk uit de voeten met softwarepakketten en online dienstverlening;
  • Je vindt het leuk om samen te werken en neemt initiatieven;
  • Je bent cijfermatig sterk, nauwkeurig en leergierig.

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Sigma Personeelsdiensten omvat het volledige terrein van personeelszaken. Wij maken gebruik van state of the art online applicaties. Hiermee bieden we een totaaloplossing voor onze klanten op het gebied van salarisadministratie en personeelsadministratie. Daarnaast adviseren wij op het gebied van arbeidsvoorwaarden, cao’s, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Sigma Personeelsdiensten is onderdeel van de Schipper Groep.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Mark Giljam, Manager Salaris & Advies, telefoonnummer 010 – 29 215 79.

Acties