Voor onze vestiging in Tholen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Junior Salarisadministrateur

Wie ben jij?

Salarisberekeningen maken, loonaangiftes verzorgen en arbeidsovereenkomsten voorbereiden: jij draait er je hand niet voor om. Samen met jouw collega’s ga je aan de slag met salarisadministraties voor een grote diversiteit aan klanten. Je bent een ster in het vastleggen van de acties die je onderneemt in de daarvoor bestemde systemen. Zo lever je een bijdrage aan het borgen van processen en procedures. Door actief bezig te zijn met de gegevens van de klant en samen te werken met je collega’s, zet je stappen in jouw ontwikkeling, waardoor je ook zult leren adviesmogelijkheden te signaleren. Zo realiseren we met elkaar een optimale dienstverlening voor onze klant.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:
• Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo opleiding en op zoek naar een eerste uitdaging;
• Je staat open voor verschillende ontwikkeltrajecten op het gebied van Loon -en Salarisadministratie;
• Je kunt gemakkelijk uit de voeten met softwarepakketten en online dienstverlening;
• Je vindt het leuk om samen te werken en neemt initiatieven;
• Je bent cijfermatig sterk, nauwkeurig en leergierig.

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Sigma Personeelsdiensten omvat het volledige terrein van personeelszaken. We maken gebruik van state of the art online applicaties. Hiermee bieden we een totaaloplossing vooor onze klanten op het gebied van salarisadministratie en personeelsadministratie. Daarnaast adviseren wij op het gebied van arbeidsvoorwaarden, cao's, arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op 'Direct Solliciteren' om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-Adviseur Annemarie Peeters. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Mark Giljam, Manager Salaris & Advies, telefoonnummer 010 292 15 79.

Acties