Voor onze vestigingen in Rotterdam en Goes en toekomstige vestiging in Breda zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze

(Junior) Assistenten Controle

Wie ben jij?

Als (Junior) Assistent Controle bij Schipper word je gezien als talent in de dop. Jouw ontwikkeling is voor ons net zo belangrijk als voor jou, dus jouw werkzaamheden worden gekenmerkt door uitdagingen en kansen. Als (Junior) Assistent Controle verricht je samen met jouw collega’s voor een uiteenlopende groep klanten controlewerkzaamheden. Je signaleert afwijkingen in de financiële administratie en legt je bevindingen vast in de digitale dossiers. Je bent door jouw communicatieve vaardigheden goed in staat om het contact met de klant te onderhouden en je legt samen met je collega’s klantbezoeken af.        

  • Je verwacht binnenkort over een vwo-diploma te beschikken of je beschikt inmiddels over een vwo-diploma, je volgt een hbo-studie Accountancy of je bent pas afgestudeerd;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk en integer;

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar om een grote variëteit aan mkb- en agroklanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Coen Polderman (Senior Manager Controle), telefoonnummer 010-48 00 155.

Acties