Voor onze vestigingen in Brabant zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze Junior Assistent-Accountants.

Wie ben jij?


Cijfers zijn echt jouw ding. Van het verwerken van de administratie van de klant tot het doen van belastingaangiftes en het onder begeleiding verzorgen van periodieke rapportages; geen klus ga jij uit de weg. Je beweegt je gemakkelijk in onze praktijk, want naast een goed gevoel voor cijfers, ga je ook voor kwaliteit en ken je de weg in deze wereld vol digitalisering en automatisering. Het leren kennen van nieuwe (boekhoudkundige) computersystemen kost jou geen enkele moeite en dit deel je graag met jouw nieuwe collega's en onze klanten

Een specialist in de dop én de adviseur van de toekomst. Een jonge, enthousiaste collega met de juiste focus: de toekomst. Je staat immers aan het begin van een glansrijke carrière in de accountancy. Met jouw ambitie en leervermogen heb je een hoop potentie. De hbo AC/BE opleiding die je (bijna) hebt afgerond heeft je een goede basis gegeven om aan de slag te kunnen als Junior Assistent-Accountant. Een (toekomstig) adviseur kan daarbij niet zonder een goed stel sociale voelsprieten en aardige communicatieve vaardigheden. Een goed gesprek kunnen voeren is voor jou dan ook vanzelfsprekend, waardoor het delen van kennis, het stellen van vragen en het samenwerken met klant en collega jou heel natuurlijk afgaan.


Wie zijn wij?


Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar een grote variëteit aan mkb- en agroklanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.


Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en curriculum vitae te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Bert Jacobs (Manager Accountancy Rijen, 0161-745105), Maron Gosens (Kantoorleider Zundert, 076-3034626)  of bij Marco Hofma (Kantoorleider Made, 0162-748396).

Acties