Voor ons kantoor in Roosendaal, gelegen op loopafstand van het centrum, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Junior Assistent Accountant

Wie ben jij?

Jij bent de high potential die op zoek is naar een veelzijdige, uitdagende rol in de accountancy. Je bent in staat om meerdere petten op te zetten, aangezien je als Junior Assistent Accountant zowel specialist als adviseur bent. Naast de inhoudelijke kennis die je hebt opgedaan tijdens je HBO studie AC/BE beschik je over de juiste (non)verbale communicatie skills om onze klanten gevraagd- en ongevraagd te kunnen adviseren. De digitalisering kent voor jou geen geheimen waardoor je jezelf snel nieuwe softwarepakketten eigen kunt maken. Kritisch, leergierig en oplossingsgericht zijn onder andere woorden die jou als persoon omschrijven. Tot slot vinden we een goede dosis ambitie van belang, je deinst niet terug voor een verandering of nieuwe uitdaging.

Wie zijn wij?

Wij zijn de organisatie die jou verder brengt! De Schipper groep is de plek waar high potentials zich kunnen ontwikkelen tot vak volwassen professional. We faciliteren je om jouw opgedane kennis in no-time toe te passen in de praktijk. Dit doen we door je de eerste periode veel te laten sparren met andere collega's die pas gestart zijn en door je te koppelen aan een ervaren collega. Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel, dus naast de mogelijkheid om via externe kanalen bij te leren verzorgen we veel interne trainingen en cursussen met deskundige trainers. Wij hebben een grote variëteit aan MKB klanten die we mede met jouw hulp adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen. De diversiteit van onze klanten en specialismes zorgt ervoor dat iedere dag boeiend en leerzaam is. We zijn een organisatie die medewerkers graag in hun kracht zet en initiatief moedigen we graag aan. Onze organisatie typeert zich door het informele, open karakter waarbij kwaliteit voorop staat.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via www.werkenbijschipper.nlsolliciteren door je motivatiebrief en cv te uploaden. Voorinhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Erik Vermeij (kantoorleider - 0653784524) of Camille Janssens (Senior Assistent Accountant - 0652711502).

Acties