Wil je ervaring opdoen in de praktijk en ons fiscale team in regio Zeeland ondersteunen? Dan ben jij wie we zoeken!

Fiscaal Talent 

In deze rol binnen de belastingadviespraktijk ondersteun je je collega’s bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je kunt je fiscale kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk brengen en levert een actieve bijdrage binnen het team. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opstellen van belastingaangiften, het uitzoeken van fiscale vraagstukken en het voorbereiden van fiscale (advies)werkzaamheden. Op deze manier kun je kennis maken met ‘het werkende leven’ en is dit je kans om uit te zoeken of wij jouw werkgever voor de toekomst zijn.

Wie ben jij?

Je bent wo student fiscale economie of fiscaal recht en wilt graag werkervaring naast je studie opdoen. Je vindt het leuk om klanten te adviseren en bent communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en steekt graag je handen uit de mouwen. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden en ziet het als een uitdaging om kwalitatief goed werk te leveren. Omdat je werkt naast je studie zijn we flexibel in de dagen die je kunt werken: van een dag per week tot een dag of 4 als je dat prettig vindt. Wij passen ons wel aan.

Wie zijn wij?

Als Schipper Groep willen wij graag de adviseur naast de ondernemer zijn. Onze klanten willen zich vooral bezig houden met ondernemen en wij zien het als onze taak om op een professionele, persoonlijke en no-nonsense wijze hen in alle aspecten van het ondernemen te ondersteunen. Hierdoor zijn je werkzaamheden ontzettend divers. Geen specialisatie of krappe kaders, maar een leerproces waarin je alle facetten van het fiscale vak raakt.

Bij Schipper Groep is er ook aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zullen je helpen het maximale uit jezelf en je tijd bij ons te halen. Dit doen we onder andere door ons mentorsysteem, waarin je één mentor krijgt aangewezen die je regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.  

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Jan Rutjes (Senior Manager Belastingadvies), telefoonnummer 06 - 54 30 49 45.

Acties