Ter versterking van ons fiscale team in Brabant (vanaf medio 2019 op de vestiging in Breda) zijn wij op zoek naar een enthousiast en ambitieus 

Fiscaal Talent (32-40 uur)
Je bent een starter op de arbeidsmarkt en met jouw (bijna) afgeronde fiscale opleiding op universitair niveau op zak, ben je op zoek naar een werkplek waar je jouw kennis in praktijk kunt brengen.

Samen met je fiscale collega’s werk je actief aan het realiseren van verbeteringen ten behoeve van de klant en diens onderneming. Je denkt mee en levert een actieve bijdrage binnen het team. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het opstellen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, het voorbereiden van fiscale correspondentie en het ondersteunen van de ervaren fiscalisten bij alle voorkomende (advies)werkzaamheden. Je ambitie, enthousiasme en leergierigheid stellen je in staat om als Fiscaal Talent relevante werkervaring op te doen en daarmee een goede basis te leggen voor je toekomst als adviseur.

Wie ben jij?

Jij bent voor ons vooral het potentieel van de toekomst. Dat betekent dat als jij zichtbare ambitie meebrengt, wij jou de omgeving bieden waarin je alle ruimte krijgt om door te groeien naar een uitstekend adviseur. Je hebt je universitaire studie fiscaal recht of fiscale economie (bijna) afgerond en je wilt graag aan de slag om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Heb je een afgeronde HBO opleiding fiscaal recht en de motivatie om een (universitaire) vervolgstudie op te pakken, ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Je bent daarnaast een enthousiaste en leergierige collega die beschikt over uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden. Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk, vakkundig en integer.

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt talent kansen om zichzelf te ontwikkelen. Voor de klant realiseren wij zakelijke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Onze professionals zijn werkzaam voor een grote variëteit aan klanten, waardoor er een diversiteit is in de dagelijkse uitdagingen. Als belastingadviseur in de dop kun je je bij ons ontwikkelen over de gehele breedte van het vakgebied. Geen specialisatie of krappe kaders, maar een leerproces waarin je alle facetten van het fiscale vak raakt.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Stuur je motivatie en cv naar sollicitaties@schippergroep.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Margot Kamp (Manager Belastingadvies) via het telefoonnummer: 0161 230006.

Acties