Elkaar scherp houden met ideeën

Kom jij ons versterken bij de groei van onze controleafdeling? Wij zijn voor onze vestiging in Rotterdam op zoek naar een enthousiaste 

Ervaren Assistent Controle

Wie ben jij?

In de functie van ervaren Assistent Controle verricht je voor een uiteenlopende groep klanten controlewerkzaamheden. Je signaleert mogelijke verbeterpunten in de interne beheersing en afwijkingen in de financiële administratie en legt je bevindingen vast in de digitale dossiers. Je bent door jouw communicatieve vaardigheden goed in staat om het contact met de klant te onderhouden en je legt samen met je collega’s klantbezoeken af.

Naast de reguliere werkzaamheden denk je mee met de ontwikkeling van onze controlepraktijk. Als ervaren Assistent Controle ben je een betrokken teamplayer. Je zoekt samen met het controleteam naar de beste opties om de controle voor onze klanten optimaal uit te voeren. Daarbij wissel je ideeën uit met alle teamleden. Je hebt vanuit die rol bovendien aandacht voor jouw eigen ontwikkelingspotentieel. Jouw ambitie is ook onze toekomst, dus om jou een blijvend uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden denken we graag mee in dromen en koppelen we perspectieven aan talent. Zo groeien we, samen!

  • Je hebt een hbo- of vwo-achtergrond en je studeert nu voor Registeraccountant;
  • Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring met standaard jaarrekeningposten binnen een controlepraktijk;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk, vakkundig en integer;

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jou alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. In ons controleteam wordt veelvuldig en intensief samengewerkt, dus je hebt op jouw beurt ook alle ruimte om minder ervaren collega's in hun ontwikkeling mee te nemen. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Met zijn allen staan wij namelijk iedere dag weer klaar om een grote variëteit aan klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Coen Polderman (Senior Manager Controle) via telefoonnummer 010 48 00 155.

Acties