Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze (ervaren) Assistent-Accountant.

Wie ben jij?

Als (ervaren) Assistent-Accountant heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen en de administratieve dienstverlening op te pakken. Dit doe je op kantoor, maar ook bij de klant. Gedreven door een sterk analytisch vermogen, richt jij je op de opzet en inrichting van de digitale klantendossiers. Met de nodige communicatieve vaardigheden en opgedane kennis ga je regelmatig in gesprek met de klant. In deze functie word jij dan ook klaargestoomd tot een volwaardig sparringpartner. Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst samen succesvol zullen blijven!

Enthousiast, initiatiefrijk, flexibel en vakkundig zijn woorden die jou goed omschrijven. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met online dienstverlening en automatisering. We werken bij Schipper o.a. met de pakketten Basecone, Twinfield, Exactonline, Visionplanner, Agrovision en Wintree. Je hebt een afgeronde hbo opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie of een mbo opleiding aangevuld met relevante werkervaring. Je vindt het daarnaast leuk om in contact te staan met zowel klanten als collega’s.

Wie zijn wij?


Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar voor een grote variëteit aan mkb- en agroklanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Edwin van Belle (Kantoorleider) via 010-3138523.


Acties