Voor onze vestiging in Goes zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze

Ervaren Accountant met ambitie (fulltime)

Als Ervaren Accountant (AA/RA) heb je veel ervaring op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen en je draagt ook al langer de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenpakket. Je bent in jouw rol als ervaren Accountant het eerste aanspreekpunt voor een breed scala aan klanten en een communicatieve spil in onze dienstverlening. Je bent een strategisch gesprekspartner voor de relaties van de Schipper Groep. Vanuit jouw kennis en ervaring  ben je tevens in staat om adviezen vorm te geven en deze op pakkende wijze over te brengen. Door een combinatie van sociale vaardigheden en vakkennis lukt het jou bovendien om ook in onuitgesproken klantvragen  adviesmogelijkheden te signaleren. Je kijkt hierbij verder dan het eigen vakgebied, zodat je in samenwerking met collega’s van de overige Schipper-disciplines komt tot een integrale bediening van de klant.

Voor de medewerkers van de accountancy-afdeling ben je een vraagbaak. Je begeleidt hen in het werk en biedt functionele aansturing. Samen met de andere accountants en de teamleider lever je een bijdrage aan een verdere groei van onze afdeling en het klantenpakket.

Wie ben jij?

  •  Je beschikt over een afgeronde AA- of RA-opleiding en hebt tenminste 5 jaar werkervaring;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk, vakkundig en integer;
  • Je beschikt over een eigen (regionaal) netwerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Schipper Groep; een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel, organisatie en pensioenen. Met alle collega’s werken we aan groei. We helpen klanten hun bedrijfsvoering te optimaliseren door met ze in gesprek te gaan over veel meer dan de cijfers alleen. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau. Er zijn binnen onze organisatie voldoende ontwikkelmogelijkheden om jou blijvend een uitdagende werkomgeving te bieden. Je krijgt daarin alle ruimte om je kennis en ervaring verder uit te bouwen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Harry Dekker (senior manager accountancy) of Edwin van Tatenhove (senior manager accountancy), telefoonnummer 0113-239400.

Acties