Voor onze vestiging in Middelharnis zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Belastingadviseur

Als Belastingadviseur voorzie je een grote variëteit aan klanten van uitstekende fiscale adviezen. Door de diversiteit in jouw klantenportefeuille vind je elke dag nieuwe (fiscale) uitdagingen. Aan de hand van klantvragen bedenk je passende oplossingen en fiscale constructies. Door jouw ervaring als adviseur ben je bovendien in staat om ook onuitgesproken vraagstukken te doorzien en deze bespreekbaar te maken. Zo zorg je voor een optimale dienstverlening en help je de klant zijn praktijk nóg beter vorm te geven.

Als Belastingadviseur werk je natuurlijk zelfstandig, maar je doet het niet alleen. Met de diverse fiscale collega’s die we binnen Schipper rijk zijn levert eenieder een bijdrage aan de beschikbare fiscale vakkennis. Je helpt collega’s met minder ervaring zichzelf te ontwikkelen op vakinhoudelijke én communicatieve aspecten, zodat we ook in de toekomst onze dienstverlening kunnen borgen en uitbreiden. 

Wie ben jij?

Jij bent een stabiele factor waar niet alleen onze klanten, maar ook jouw collega’s op kunnen bouwen. Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken, waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan onderscheidende adviezen. Jouw kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale vooropleiding op universitair niveau, maar de kneepjes van het vak heb je geleerd in een vergelijkbare werkomgeving. Als adviseur is taal onmisbaar om jouw boodschap over te brengen. Je bent dan ook goed in staat om jezelf, zowel in woord als geschrift, uit te drukken. 

Wie zijn wij?

Met alle collega’s werken we aan groei. We helpen klanten hun bedrijfsvoering te optimaliseren door met ze in gesprek te gaan over veel meer dan de cijfers alleen. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau. Zo staan we samen iedere dag weer klaar voor een grote variëteit aan klanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel, organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Sebastian van Wijk (Manager Belastingadvies) via telefoonnummer 06 207 951 42.

Acties