Voor onze vestiging in Terneuzen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Assistent-Accountant (fulltime)

Wie ben jij?

Als Assistent-Accountant heb je de eerste stappen voor een succesvolle carrière in de Accountancy al gezet. Je kunt daarom goed uit de voeten met de administratieve dienstverlening en je bent in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen. Je verzorgt daarnaast aangiftes voor een uiteenlopende groep klanten. Gedreven door een sterk analytisch vermogen richt je je op de opzet en inrichting van de digitale klantendossiers. Een stevige dosis communicatieve vaardigheden en enthousiasme stellen je daarnaast ook in staat om de basis van de advieswerkzaamheden in de vingers te krijgen.

In jouw rol als Assistent-Accountant heb je niet alleen aandacht voor het ‘hier en nu’, maar besteed je ook de vereiste aandacht aan de toekomst: je denkt na over de ontwikkeling van en bij onze klanten en over je eigen ontwikkeling. We bieden je dan ook graag alle kansen om stappen te zetten richting een rol waarin je onze klanten adviseert, ondersteunt en ontzorgt en je jezelf verder kunt ontwikkelen op jouw vakgebied. Zo zorgen we er voor dat we ook in de toekomst samen succesvol zullen blijven.


Gewenste deskundigheid en vaardigheden:

  • Je beschikt over een afgeronde financieel-economische opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld hbo-be of hbo-ac en je hebt al enige jaren relevante werkervaring opgedaan. Je bent daarnaast bezig met of bereid om je AA-titel te behalen;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met ICT en de digitalisering van administratieve processen;
  •  Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk, vakkundig en integer.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Schipper Groep; een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, pensioen- en organisatieadvies. Met alle collega’s werken we aan groei. We helpen klanten hun bedrijfsvoering te optimaliseren door met ze in gesprek te gaan over veel meer dan de cijfers alleen. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau. 

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij John Groen (Kantoorleider) via telefoonnummer 0115 – 64 15 55. 

Acties