Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Assistent-Accountant.

Wie ben jij?


Jij bent klaar voor een nieuwe stap in je carrière. Als Assistent-Accountant heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie. Je bent in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen en de administratieve dienstverlening op te pakken.Je verzorgt aangiftes voor een uiteenlopende groep klanten. Gedreven door een sterk analytisch vermogen, richt jij je op de opzet en inrichting van de digitale klantendossiers. Een stevige dosis communicatieve vaardigheden en enthousiasme stellen je daarnaast ook in staat om de basis van de advieswerkzaamheden in de vingers te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst samen succesvol zullen blijven!

  •         Enthousiast, initiatiefrijk, leergierig en vakkundig zijn woorden die jou goed omschrijven.
  •         Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding op niveau 4 of Associate Degree en je bent je in deeltijd nog verder theoretisch aan het bekwamen richting de Accountancy of wil dit gaan doen.
  •         Je hebt enkele jaren relevante werkervaring en hebt affiniteit met ICT.
  •         Daarnaast vind je het leuk om in contact te staan met zowel klanten als collega’s.


Wie zijn wij?


Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar een grote variëteit aan mkb- en agroklanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Edwin van Belle (Kantoorleider) via 010-3138523.

Acties