Voor onze vestiging in Middelharnis zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze (Junior) Assistent-Accountant

Wie ben jij?

Als (Junior) Assistent-Accountant verleen je administratieve diensten en ondersteunt en ontzorgt daarmee de klant op jouw vakgebied. Je stelt jaarrekeningen samen en verzorgt aangiftes voor een uiteenlopende groep klanten in het midden- en kleinbedrijf. Gedreven door een sterk analytisch vermogen richt jij je op de opzet en inrichting van de digitale klantendossiers. Een stevige dosis communicatieve vaardigheden en enthousiasme stellen je daarnaast ook in staat om de basis van de advieswerkzaamheden in de vingers te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst samen succesvol zullen blijven!

  • Enthousiast, initiatiefrijk, integer en leergierig zijn woorden die jou goed omschrijven.
  • Daarnaast heb je affiniteit met ICT en de digitalisering van administratieve processen.
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie of bent hiervoor aan het afstuderen.
  • Je vindt het leuk om in contact te staan met zowel klanten als collega’s.

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt jong talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad en hebben een mooie studieregeling. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar voor een grote variëteit aan mkb-klanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij John Swaanen (Kantoorleider) via telefoonnummer 0187 – 667777.


Acties