Voor onze vestigingen in Rijen en Made (vanaf medio 2019 op een vestiging in Breda) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker (fulltime). 

In deze functie verzorg je de financiële diensten voor MKB-klanten. Je verzorgt financiële administraties zoals het coderen en het online verwerken/inboeken van facturen. Je stelt (eenvoudige) jaarrekeningen op, signaleert eventuele afwijkingen en bent daarnaast continu alert op zaken die voor de accountant van waarde kunnen zijn. Kortom, een veelzijdige functie waarin je werkt in een leerzame, professionele omgeving die altijd in ontwikkeling is.

Wie ben jij?

Enthousiast, zelfstandig, analytisch en accuraat zijn woorden die jou goed omschrijven. Daarnaast heb je een open persoonlijkheid en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt affiniteit met automatisering en je kunt uitstekend het overzicht bewaren. Je bent in het bezit van een MBO opleiding richting Bedrijfsadministratie, hebt al enige jaren relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke omgeving en hebt ambities om een HBO vervolgopleiding op te pakken.

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt talent kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen en dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar voor een grote variëteit aan MKB-klanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel & organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Bert Jacobs (Manager Accountancy Rijen) via telefoonnummer 0161-230006 of Marco Hofma (Kantoorleider Made) via het telefoonnummer 0162-748396.

Acties