Ter versterking van ons team zijn we voor onze vestiging in Rijen op zoek naar een gedreven

Accountant (fulltime)

Bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken, periodieke rapportages, prognoses en goede gesprekken met jouw klanten: het is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Wanneer jij bij een (potentiële) klant aan tafel zit, gaan de gesprekken verder dan de cijfers. Je bent een natuurlijke gesprekspartner en je voorziet de klant gemakkelijk van vakinhoudelijke adviezen over diens (financiële) bedrijfsvoering. Je helpt hem hierbij aan een antwoord op de vraag hoe deze te optimaliseren voor de toekomst. Onuitgesproken klantvragen? Geen probleem: jij hoort ze, vertaalt ze en beantwoordt ze. 

Wie ben jij?

Jij bent een accountant met ervaring in het beheren van een klantenportefeuille. Je zit graag bij de klant aan tafel, communiceert gemakkelijk én je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen. Op pad naar de klant, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Je stapt over de grenzen van jouw vakgebied heen en je brengt collega’s, uit alle kennisgebieden en vakdisciplines die Schipper rijk is, bij elkaar. Door samen te werken kun jij jouw klant immers van de meest optimale adviezen voorzien.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Schipper Groep; een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, pensioen- en organisatieadvies. Met ons team in Rijen bedienen we een klantenportefeuille die jou iedere dag nieuwe uitdagingen brengt. 

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Jan van der Zandt (Senior Manager Accountancy en bestuursvoorzitter), telefoonnummer 06-534 087 31. 

Acties