Voor onze vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze

Ervaren Accountant met ambitie 

Als Ervaren Accountant (AA/RA) heb je veel ervaring op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen en je draagt ook al langer de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenpakket. Je bent in jouw rol als ervaren Accountant het eerste aanspreekpunt voor een breed scala aan klanten en een communicatieve spil in onze dienstverlening. Je bent een strategisch gesprekspartner voor de relaties. Vanuit jouw kennis en ervaring  ben je tevens in staat om adviezen vorm te geven en deze op pakkende wijze over te brengen. Door een combinatie van sociale vaardigheden en vakkennis lukt het jou bovendien om ook in onuitgesproken klantvragen adviesmogelijkheden te signaleren. Je kijkt hierbij verder dan het eigen vakgebied, zodat je in samenwerking met collega’s van de overige Schipper-disciplines komt tot een integrale bediening van de klant.

Voor de medewerkers van de accountancy-afdeling ben je een vraagbaak. Je begeleidt hen in het werk en biedt functionele aansturing. Samen met de andere accountants lever je een bijdrage aan een verdere groei van onze afdeling en het klantenpakket.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde AA- of RA-opleiding en hebt tenminste 5 jaar werkervaring;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig;
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk, vakkundig en integer;
  • Je beschikt over een eigen (regionaal) netwerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn Schipper Accountants; een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, pensioen- en organisatieadvies.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Druk op 'Direct solliciteren' om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Jakomine de Ruijter. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Edwin van Tatenhove (senior manager accountancy), telefoonnummer 06-51399572.

Acties