Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Accountant.

Accountant (fulltime)

Als Accountant (AA/RA) heb je ervaring op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen, je draagt ook al enkele jaren de verantwoordelijkheid voor een eigen klantenpakket. Je bent in jouw rol het eerste aanspreekpunt voor een breed scala aan klanten en een communicatieve spil in onze dienstverlening. Je bent een strategisch gesprekspartner; wanneer je bij een klant aan tafel zit gaan de gesprekken verder dan de cijfers. Vanuit jouw kennis, ervaring en sociale vaardigheden voorzie je de klant gemakkelijk van vakinhoudelijke adviezen over diens bedrijfsvoering. Bovendien lukt het jou om ook in onuitgesproken klantvragen adviesmogelijkheden te signaleren, waarbij je verder kijkt dan alleen het eigen vakgebied en waarin je de samenwerking zoekt met de andere adviesdisciplines van onze organisatie.

Voor de medewerkers van de accountancy-afdeling ben je een vraagbaak. Je begeleidt hen in het werk en biedt vakinhoudelijke aansturing. Samen met de andere accountants en teamleiders lever je een bijdrage aan een verdere groei van collega’s en het kantoor.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde AA- of RA-opleiding en hebt tenminste 3-5 jaar ervaring als (tekenend) Accountant. Je zit graag bij de klant aan tafel, communiceert gemakkelijk en je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen. Je bent enthousiast en ambitieus, initiatiefrijk en integer. Je bent iemand die beschikt over een eigen (regionaal) netwerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn Schipper Accountants; een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, pensioen- en organisatie advies. Met ruim 350 collega’s helpen we ondernemers hun bedrijfsvoering te optimaliseren door met ze in gesprek te gaan over veel meer dan de cijfers alleen. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

We nodigen je daarbij uit je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Edwin van Belle (kantoorleider) of René van der Linden (manager Accountancy) via 010-480 01 55.

Acties