Voor onze vestigingen in de Regio Rijnmond zijn wij op zoek naar een ambitieuze

(Aankomend) Zelfstandig Belastingadviseur

Een goede belastingaangifte maak jij (bijna) met je ogen dicht. In de afgelopen jaren heb je er zoveel gemaakt dat je weet van de hoed en de rand. Dat betekent dat je klaar bent om de stap te gaan maken naar het beoordelen van fiscale posities in jaarrekeningen en het optimaliseren van de fiscale positie van de ondernemer. Je houdt altijd je oren en ogen open, waardoor je goed in staat bent kansen te signaleren en te pakken. Voor jezelf én voor de ondernemer. De komende jaren? Die staan in het teken van jouw ontwikkeling tot zelfstandig adviseur.

Wie ben jij?

Jij bent ons potentieel voor de toekomst! Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken, waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan onderscheidende adviezen. Jouw kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale vooropleiding op universitair niveau, maar de kneepjes van het vak hebben ze jou al deels bijgebracht in een vergelijkbare werkomgeving. Als adviseur in de dop is taal onmisbaar om jouw boodschap over te brengen. Je bent dan ook goed in staat om jezelf, zowel in woord als geschrift, uit te drukken. Met jouw leergierigheid en ambities pak jij ontwikkelkansen met beide handen aan.  

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw platform! De Schipper Groep biedt (jong) talent alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We maken tijd om je dingen uit te leggen, nemen je mee op pad én geven jou de ruimte om in zelfstandigheid te leren. En dan hebben we het nog niet eens over ons klantenpakket, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen kunt vinden. Onze collega’s staan namelijk iedere dag weer klaar voor een grote variëteit aan klanten om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, personeel, organisatie en pensioen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Sebastian van Wijk (Manager Belastingadvies) via telefoonnummer 06 207 951 42.

Acties