Werken bij Schipper - 'Young professional'

“Als werknemer word je gewaardeerd en gestimuleerd om jouw kwaliteiten optimaal in te zetten.”

Er zijn drie factoren waar ik veel waarde aan hecht in mijn werk. Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën is er één van. Daarnaast vind ik het bezoeken van klanten en klanten adviseren met dusdanig mooie producten en/of diensten met toegevoegde waarde erg belangrijk. Al deze elementen komen tot zijn recht in mijn functie als Consultant Sigma Online bij Sigma Personeelsdiensten. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!

De functie als Consultant Sigma Online was een nieuwe functie binnen Sigma toen ik ben gestart en resulteerde in veel ruimte voor eigen initiatieven. Het doel van de functie is het adviseren van klanten op het gebied van online HR-administratie en het inrichten van de softwarepakketten en softwarekoppelingen op salaris en personeelsgebied. Deze functie geeft aan dat Sigma vooruitstrevend is en altijd op zoek is naar innovatie.

Een nuchtere mentaliteit, platte organisatie en een gezonde resultaatgerichtheid zijn woorden die Sigma goed omschrijven. Als werknemer word je gewaardeerd en gestimuleerd om jouw kwaliteiten optimaal in te zetten. Opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeltrajecten zijn allemaal mogelijk binnen het bedrijf. Naast de mooie producten en diensten en de leuke collega’s zijn dit belangrijke redenen waarom ik Sigma als werkgever zou aanraden!

Joris Maljaars
Consultant Sigma Online