Over Schipper


De diensten die Schipper aanbiedt zijn divers en de klanten die wij in portefeuille hebben, bieden nóg meer diversiteit. Door de verspreiding van onze 12 vestigingen zijn we altijd dichtbij. Bij de klant, bij collega’s en bij jou. Met onze verschillende disciplines helpen we onze klanten vooruit te komen. We gaan daartoe niet op de stoel van de ondernemer zitten, maar pakken er een stoel bij en schuiven aan. We kijken terug op cijfers van de afgelopen periode, denken mee over de bedrijfsvoering van vandaag en helpen te bouwen aan de strategie voor morgen. 

Kernwaarden

De diversiteit van onze werkzaamheden vragen natuurlijk wel iets van onze medewerkers. Samenwerken, klantfocus en initiatief zijn kernwaarden die de basis leggen voor onze dienstverlening. Extern, maar ook intern. We verwachten dat deze drie pijlers door iedereen gedragen worden, want alleen zo kunnen we samen succesvol zijn. 

Samen bouwen

Of je nu stagiair bent, starter of een doorgewinterde professional: iedereen is een even belangrijke schakel in onze onderneming. Door met collega’s te overleggen, interdisciplinaire samenwerkingen op te zoeken en de input van iedere collega op waarde te schatten werken we met elkaar aan ontwikkeling. We hebben aandacht voor de groei van onze professionals, groei van de organisatie en natuurlijk ook de groei van de klanten die we bedienen. 

Omdat jouw ambitie ook ónze toekomst is, bieden we je bovendien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Sterker nog: we dagen je graag uit, want hoewel we samen bouwen, geloven we dat groei van binnenuit moet komen. Jij regisseert je eigen loopbaan, maar samen maken we er een mooie toekomst van!

Maak kennis met...

Mattinja Oostdijk - Schipper Personeel & Organisatie