Judith Vermeeren over werken bij Schipper

Ontwikkeling is belangrijk bij Schipper en dat past goed bij mijn ambities

 

“Binnen Schipper krijg ik volop de mogelijkheid om te groeien. Een voorbeeldje: ik had  aangegeven dat mijn interesse o.a. ligt bij de online dienstverlening van Schipper. Daarna werd ik aangesteld als expert op het gebied van Schipper Online op mijn vestiging. Vanuit deze rol ga ik langs bij onze relaties en leg hen uit hoe zij de online administratiepakketten Twinfield en Basecone effectief kunnen inzetten. Hiermee sla ik twee vliegen in een klap: Ik heb direct persoonlijk contact met mijn relatie én ik heb de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen op het gebied van Schipper Online.”

Mijn naam is Judith Vermeeren (26) en ik ben Assistent-Accountant bij de Schipper Groep. In tegenstelling tot veel andere directe collega’s, heb ik in eerste instantie geen achtergrond in de accountancy. Van huis uit hebben mijn ouders een melkveebedrijf en mede daarom heb ik Dier- en Veehouderij gestudeerd aan de HAS in Den Bosch. Toen ik op zoek ging naar een stage ben ik bij Schipper terecht gekomen. Accountancy was voor mij nieuw en ik wilde graag een nieuwe uitdaging aangaan. Dat beviel heel goed, dus ben ik bij Schipper gebleven en leg ik nu vooral de focus op onze agrarische klanten. Ik ben ondertussen zes jaar werkzaam vanuit ons kantoor in Zundert (Noord-Brabant). 

Affiniteit met de agrarische sector

Ik heb veel affiniteit met agrarische bedrijven, logisch natuurlijk met mijn achtergrond. Het is mij met de paplepel ingegoten, omdat ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf. Ik kan mij daardoor goed inleven in onze agrarische relaties en kan goed met hen praten. Mijn relaties zitten niet allemaal om de hoek, maar ook in Oost-Brabant. Niet dichtbij natuurlijk, maar omdat ze tevreden zijn met ons, maakt de afstand niets uit. Naast dat het contact met je klant goed is, is het ook belangrijk om goed te kunnen samenwerken en communiceren met je collega’s. Dat is voor mij niet moeilijk, want ik heb fijne collega’s en er hangt een goede sfeer op kantoor. Ook voel ik geen onderscheid tussen mijn leidinggevende en mijn directe collega’s. Heel prettig, want door goed samen te werken, haal je samen het gewenste resultaat.

Mijn ambities

Bij Schipper krijg je ruimte om te groeien. Ik wil bijvoorbeeld steeds meer jaarrekeningen maken, ook voor bedrijven die voor mij echt een uitdaging vormen. Het inboekwerk wil ik dus ook steeds meer loslaten. Samen met mijn leidinggevende ben ik op zoek naar kansen en mogelijkheden in mijn ontwikkeling. Ontwikkeling is belangrijk bij Schipper en dat past goed bij mijn ambities. 

Vanuit mijn rol als expert op het gebied van Schipper Online voor kantoor Zundert, help ik onze relaties bijvoorbeeld hoe ze hun facturen online in kunnen boeken. Op deze manier kan de administratie efficiënt verwerkt worden en dat is prettig voor zowel de relatie als de adviseur. 

Complimenten

Het is logisch dat je je werk goed doet, maar een compliment krijgen stimuleert natuurlijk extra. Laatst kwam er een compliment binnen via Twitter (@SchipperGroep) van een nieuwe relatie. Bleek dat het compliment voor mij was bedoeld! Ik vond het heel leuk dat de klant online zijn tevredenheid over ons terugkoppelde naar de gehele organisatie toe. 

Complimenten krijg je natuurlijk als je je kwaliteiten laat zien. Daarom geef ik als gouden tip: wees gedreven, laat zien wat je kunt en wees open naar de mensen om je heen. Spreekt dit jou ook aan? Misschien kan ik jou dan binnenkort wel verwelkomen als nieuwe collega. Maak kennis met...
Judith Vermeeren
Assistent Accountant
Kantoor Zundert

Bekijk de video